Gealan

Gealan is één van de meest gebruikte kozijnprofielen in Nederland. Het product is dan ook volledig toegespitst op de Nederlandse markt met haar S9000 NL profiel.

Profielen

In het Gealan assortiment bevinden zich 4 profiel-types.

maco

Maco Hang & Sluitwerk

Bij Gealan profielen wordt gebruik gemaakt van het merk Maco voor het hang- en sluitwerk. Het Maco systeem sluit perfect aan op deze profielen en heeft een KOMO certificering wat garant staat voor een erg hoge inbraakweerbaarheid.

Triple Glas

Kozijngoedkoper.nl levert alle kozijnen standaard met triple glas (HR+++). Dit type glas geeft de hoogste isolatiewaardes en door onze inkooptechnieken is het prijsverschil met dubbel glas (HR++) nihil. Bij Gealan profielen wordt gebruik gemaakt van Pilkington Suncool™. Pilkington Suncool™ beschikt over zonwerende eigenschappen met verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid en energiedoorlatendheid in combinatie met een zeer lage emissiviteit met Ug-waarden tot 0.7 W/m²K in 4/16/4/16/4.

tunal 80fl

Ventilatieroosters

Goed geïsoleerde huizen kunnen tegenwoordig niet meer zonder een goede ventilatie. Het Tunal 80 FL rooster van Stalufor is een ventilatierooster wat perfect aansluit op de glasdiktes en kunststof profielen van Gealan. Het ventilatierooster beschikt over een thermische onderbreking en een intern afsluitbare klep met 5 standen.

Download de brochure

Meer weten over de mogelijkheden van de Gealan profielen? Download de Gealan-Kozijngoedkoper brochure via onderstaande link.

Download de brochure

Hulp nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Neem contact op