Schuifpuien

Of u nu op zoek bent naar een schuifpui, schuifdeur of vouwwand. De maatwerk oplossingen van Kozijngoedkoper bieden altijd de juiste oplossing.

Schuifsysteem

Schuifsystemen zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De systemen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren, en zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Of het nu gaat om een schuifpui, vouwwand of schuifdeur, er is altijd een schuifsysteem oplossing die past bij uw wensen en behoeften.

Maatwerk

Het ontwerpen van een goede schuifpui begint met goed opmeten. Wij adviseren om een Kozijngoedkoper Schuifpui altijd op te laat meten door één van onze adviseurs middels de meetservice om zeker te zijn van een strak en passend eindresultaat. De adviseur zet teven al uw wensen op papier, de schets van de adviseur wordt in het offerte traject omgezet tot een technische tekening zodat u een exact beeld heeft van de afmetingen en specificaties van uw schuifpui. Op basis van deze tekening wordt de schuifpui op maat geproduceerd, zodat het perfect past in uw woning.

Profielen

Binnen het Kozijngoedkoper.nl assortiment zijn de volgende profielen geschikt voor uw schuifpui

Hulp nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Neem contact op