Subsidies

Kunststof en Aluminium kozijnen van Kozijngoedkoper.nl zijn uitermate geschikt voor de verduurzaming of verbetering van uw huis. Op dit moment zijn daar verschillende subsidies voor beschikbaar.

Subsidie Verduurzaming en Verbetering

Voor woningeigenaren in verschillende postcodegebieden in Groningen en Drenthe is de Subsidie Verduurzaming en Verbetering tot €10.000,- beschikbaar. De subsidie met als doel verduurzaming bij woningeigenaren te weeg brengen is uitermate geschikt voor de aanschaf van onze Gealen of Veka kozijnen in combinatie met Triple glas. Meer weten over de subsidie, kijk dan op de site van SNN.

Vrijblijvende offerte aanvragen

ISDE-Subsidie

Van plan om uw huis te verduurzamen? Met de ISDE-subsidie kunt u uw toegepaste maatregelen tot wel terugbetaald krijgen. Ons hoogwaardige Triple glas leent zich voor een subidie van €130,- per vierkante meter. Uw bespaart hiermee tot wel 30% op uw kozijn-offerte. Hulp nodig bij het berekenen van uw besparing? Neem contact op voor vrijblijvend advies. De volledige ISDE-subsidie voorwaarden vind u op de site van het RVO

Vrijblijvend subsidie advies

Hulp nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Neem contact op