Subsidies

Kunststof en Aluminium kozijnen van Kozijngoedkoper.nl zijn uitermate geschikt voor de verduurzaming of verbetering van uw huis. Op dit moment zijn daar verschillende subsidies voor beschikbaar.

Isolatiesubsidie Groningen

Voor woningeigenaren in Groningen en Noord-Drenthe is er goed nieuws! Vanaf het eerste kwartaal van 2025 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning. Dit initiatief maakt deel uit van de maatregelen die de overheid neemt om mensen te ondersteunen die te maken hebben met aardbevingsschade. Er is in totaal een bedrag van €1,65 miljard beschikbaar gesteld om woningen te isoleren. De subsidie die zich focust op isolatie en verbetering van uw huis is uitermate geschikt voor Gealen of Veka kozijnen in combinatie met Triple glas. Meer informatie over deze subsidie vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Vrijblijvende offerte aanvragen

ISDE-Subsidie

Van plan om uw huis te verduurzamen? Met de ISDE-subsidie kunt u uw toegepaste maatregelen tot wel terugbetaald krijgen. Ons hoogwaardige Triple glas leent zich voor een subidie van €130,- per vierkante meter. Uw bespaart hiermee tot wel 30% op uw kozijn-offerte. Hulp nodig bij het berekenen van uw besparing? Neem contact op voor vrijblijvend advies. De volledige ISDE-subsidie voorwaarden vind u op de site van het RVO

Vrijblijvend subsidie advies

Hulp nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Neem contact op