VEKA

Veka is op het moment het best verkochte profiel uit ons assortiment! Met haar veelzijdige Softline 82 zoals de NL, NL+ en MD biedt het een veelzijdig assortiment voor de Nederlandse kozijnenmarkt.

Profielen

In het VEKA assortiment bevinden zich 3 profielen

Winkhaus hang- en sluitwerk

Winkhaus heeft een sterke reputatie in de markt vanwege haar geavanceerde sluitsystemen. Met een SKG** 2-keurmerk op haar cilinderprofielen vormt het in combinatie met VEKA kozijnen een uitstekende keuze voor maximale veiligheid. Daarnaast bieden de ramen een hoogwaardige beveiliging dankzij het 3-puntssysteem.

kozijn glas

Triple glas

Triple glas is de standaard voor Kozijngoedkoper.nl op al haar profielen. Triple glas biedt een uitstekende thermische isolatie, waardoor het ideaal is om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren. Het dempt geluiden van buiten en zorgt voor een comfortabele, rustige binnenomgeving. Hoewel de initiële kosten van kunstof kozijnen hoger kunnen zijn, kunnen de energiebesparingen op lange termijn en de verhoogde leefcomfort de investering meer dan waard zijn. Daarnaast is het een milieuvriendelijke keuze, triple glas draagt namelijk bij aan lagere energie uitstoot omdat de warmte binnen blijft in de winter en de koelte in de zomer.

renson ventilatie

Ventilatieroosters

Binnen VEKA kozijnen wordt veelal het Renson AR75-ventilatiesysteem gebruikt. Dit systeem biedt vier instelbare ventilatiestanden dankzij zijn doordachte interne mechanisme. Bovendien is het rooster beschikbaar in diverse RAL-kleuropties om naadloos aan te sluiten bij uw kozijnkeuze.

Hulp nodig? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Neem contact op